Misyonumuz ve Vizyonumuz

MÄ°SYONUMUZ

     Ä°dari ve Mali Ä°ÅŸler Daire BaÅŸkanlığımız, kanun, yönetmelik, tebliÄŸ,yönerge ve RektörlüÄŸümüzün verdiÄŸi görevler çerçevesinde; Üniversitemiz RektörlüÄŸü ve baÄŸlı birimlerinin; özlük hakları,mal, hizmet, demirbaÅŸ, makine ve teçhizatlarının ödenekler dahilinde, zamanında  yerinde kaliteli ve en uygun fiatla satın alınması, depolanması ve dağıtımı, özlük haklarının zamanında hak sahiplerine ödenmesi, ulaşım hizmetlerinin düzenli olması, Evliya Çelebi ve Germiyan YerleÅŸkelerinin bakımlı tutulması, iÅŸ atölyelerimize ekonomik ve kaliteli  mal ve hizmetlerin temini, kurumun güvenlik hizmetlerinin yerine getirilmesini temin etmektir. Rektörlük ve baÄŸlı birimlerdeki  hizmet araçlarının  genel bakım onarım sevk ve idaresini saÄŸlamaktır.

       Üniversitemizde görev yapan akademik ve idari personelin sürekli görev ile yurtiçi ve yurtdışı  yolluk iÅŸlemlerin, temizlik, aydınlatma, ısıtma bakım onarım ve benzeri hizmetleri, taşıma ve  ulaşım  hizmetlerini mevcut ödeneklerle en kısa zamanda yerine getirmektir.

VÄ°ZYONUMUZ

       Görev alanındaki  hizmet ve faaliyetlerin yerine getirilmesinde  insan, para ve malzeme gibi kaynakları mevcut yasal düzenlemeler içinde etkin ve en verimli ÅŸekilde kullanmaktır.

       Teknolojinin getirdiÄŸi yeniliklere paralel olarak ede edilen donanımla,bilimin ışığında, çaÄŸdaÅŸ  uygarlık yolunda ilerleyen Üniversitemizin vizyonuna paralel olarak  çaÄŸdaÅŸ ve bilimsel geliÅŸmeleri  hizmetlerine yansıtan  iÅŸinde uzman ve çaÄŸa ayak uyduran personeliyle, mevcut kaynakları en iyi ÅŸekilde kullanara  vereceÄŸi hizmet ile örnek bir baÅŸkanlık oluÅŸturmaktır.

GÖREVLERÄ°MÄ°Z

       124 Sayılı Kanun  Hükmünde Kararnamenin 36.maddesine göre görevlerimiz;

  • Araç, gerecç ve malzemenin temini ile ilgili hizmetleri yürütmek,
  • Temizlik, aydınlatma, ısıtma, bakım onarım ve benzeri hizmetleri yapmak,
  • Basım ve grafik iÅŸleri ile evrak, yazı, teksir hizmetlerini yerine getirmek,
  • Sivil savunma, güvenlik ve çevre kontrolü iÅŸlerini yürütmek,
  • Verilecek benzeri görevleri yerine getirmektir.
Son Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2014, Pazartesi